vd Hoek Sanitair & Tegelhandel


Magnesiumweg 13 3812 PW Amersfoort
0334944929 Klik om te bellen

Over vd Hoek Sanitair & Tegelhandel

sanitair-&tegelhandel

WELKOM BIJ VAN DEN HOEK

Ruim 40 jaar zijn wij een begrip in de regio op het gebied van tegels en sanitair en wij doen er alles aan om onze dienstverlening op het nivo te houden wat u van ons gewend bent. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag verder en houden uiteraad rekening met uw budget. Met behulp van ons 3-D tekenprogramma kunnen wij uw wensen visualiseren tot een passend badkamerontwerp. U vindt bij Sanitair & Tegelhandel van den Hoek alle bekende a-merken voor de complete inrichting van uw badkamer of toilet.

GROTE LEVERANCIER

Daarnaast zijn wij één van de grootste leveranciers in wand- en vloertegels in Midden-Nederland. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van volledige garantie. Via ons uitgebreid en ervaren installateurs kanaal is ook de installatie van uw badkamer in vertrouwde handen. Zowel voor de complete badkamer als de levering van alleen sanitair-, tegels- en accessoires bent u bij Sanitair & Tegelhandel v/d Hoek op het juiste adres. Grote variatie aan Tegels, o.a.: Mozaiek, Poly geslepen, Gekalibreerde tegels in diverse afmetingen en kleuren.

RUIM 750 M2 INSPIRATIE

Op een oppervlakte van meer dan 750 M2 vindt u bij ons ruim 70 badkameropstellingen met alle bekende merken zoals: Villeroy & Boch, Sphinx, Hans Grohe, Grohe en Riho. Gecombineerd met een assortiment van meer dan 500 badkamertegel combinaties zult u zeker kunnen slagen.

Kom vrijblijvend naar onze showroom om ze uitgebreid te bezichtigen of maak een voorselectie online.

Foto's

vd Hoek Sanitair & Tegelhandel in het kort

Soorten sanitair

Baden
Badmeubels
Douches
Klein sanitair
Kranen
Radiatoren
Stoomcabines
Tegels
Toiletten

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

vd Hoek Sanitair & Tegelhandel


Magnesiumweg 13 3812 PW Amersfoort
0334944929 Klik om te bellen