Sanitairfiliaal


Laan van Meerestein 12a 1945 TA Beverwijk
+31251764304 Klik om te bellen

Over Sanitairfiliaal

HetSanitairfiliaal is een familiebedrijf, ontstaan 1-1-2007. We zijn gestart in een kleine loods in Beverwijk en pakten alle soorten werkaamheden aan. De basis is loodgieters- en installatiewerkzaamheden. Na enkele containers douchecabines te hebben geimporteerd, zijn we overgestapt naar groothandels in Nederland en Belgie. Later is daar een Duitse leverancier aan toegevoegd. 

Momenteel zijn wij gevestigd in een bedrijfspand in Beverwijk, inpandig in het pand van Stiho. Dit jaar (2021) zullen wij verhuizen naar een nieuw pand in Velsen-Noord. Daar zullen wij een nieuwe showroom inrichten. Ook dan zullen wij alleen op afspraak open zijn omdat de installatiewerkzaamheden ook gedaan moeten worden.

HetSanitairfiliaal is een sanitairwinkel met fysieke showroom in Beverwijk, die zorgt voor een goede service en scherpe prijs / kwaliteit verhouding. Ook online zijn wij sterk vertegenwoordigd. Kijk naar ons assortiment en laat u verrassen. Staat uw keus er niet bij, laat het ons weten dan wij gaan voor u op zoek. Wij leveren tevens maatwerk (glazen)wanden, badmeubels en sauna's. Wij leveren douches, inloopdouche's (helder-melk of rookglas), douchecabines (deels- of geheel gesloten), stoomcabines, whirlpools, spa's, (buiten)sauna's, badkamermeubelen, verwarming radiatoren, infraroodpanelen en spiegels, spiegels met en zonder verwarming of backlight, toiletten (hangend of staand, normaal of verhoogd), kranen (alle soorten en maten)(verchroomd, gekleurd of RVS), wastafels (kunsstof of keramisch, opbouw of inbouw). Wij leveren design en de meest nieuwe kleuren zoals, mat-zwart, koper, mat-wit en veel meer. Kortom alles voor uw badkamer, toilet of verwarming.
Wij leveren vooral professionele kwaliteit voor echt scherpe prijzen. Dealer van de Duitse kwaliteitsmerken EAGO, AWT en Puris / Laguna. Eigen merk klasse meubelen en sanitair Q-class.
Tegels van de merken Mosa, Sphinx en eigen label. Verder leveren wij goederen van Nederlandse / Belgische en Duitse leveranciers. Kwaliteit gegarandeerd. 
Ook levering voor de zakelijke markt. Vraag naar voorwaarden en prijzen.
Onze showroom is alleen open op afspraak. Bijna alles is mogelijk.


Ook kunnen wij installatiewerkzaamheden (laten) verrichten en gehele badkamers / toiletten / verwarmingsinstallaties plaatsen. Ook stucken ( zowel gips / cement als Beal ) is mogelijk. Vraag naar onze mogelijkheden. Deze werkzaamhden worden alleen rondom de standplaats (ong. 25 km) verricht.

Foto's

Sanitairfiliaal in het kort

Soorten sanitair

Baden
Badmeubels
Douches
Klein sanitair
Kranen
Radiatoren
Stoomcabines
Tegels
Toiletten

Showroom aanwezig

Ja

Artikelen

Gasverbruik minderen door infrarood panelen

De meeste hedendaagse huizen worden verwarmd door middel van een gasgestookte centrale verwarming. Zou het niet mooi zijn om uw (gas) maandlasten omlaag te brengen? Dat kan door het gebruik van (lange

Zorg voor een goede gezondheid met uw eigen sauna

Geniet van uw eigen sauna en geef dagelijkse stress geen kans. Om gezond en fit te blijven moet je tijd en energie in je lichaam investeren. Onder gezondheid wordt een toestand van volledig lichamelij

Buitenwhirlpool / Spa

Een AWT buitenwhirlpool in uw eigen tuinHaal uw eigen spa met een whirlpool of zwemspa uit de nieuwe AWT buitenwhirlpool serie van een Duitse leverancier in de tuin en geniet in uw vrije tijd van het

Onze locatie

Sanitairfiliaal


Laan van Meerestein 12a 1945 TA Beverwijk
+31251764304 Klik om te bellen