Sanitairfiliaal


Stuwadoorstraat 23 0013 en 0014 1951 AT Velsen-Noord
06 25630419 Klik om te bellen

Over Sanitairfiliaal

HetSanitairfiliaal is een familiebedrijf, ontstaan 1-1-2007. We zijn gestart in een kleine loods in Beverwijk en pakten alle soorten werkaamheden aan. De basis is loodgieters- en installatiewerkzaamheden met verkoop van sanitair aan zowel bedrijven als particulieren. Sinds kort is daar ook een stukadoor, gespecialiseerd in Beal Mortex werkzaam. De installatie-, loodgieters- en stucwerkzaamheden worden vooral in de regio uitgevoerd.

Wij zijn in 2022 verhuisd naar een nieuw pand in Velsen-Noord. Ook dan zullen wij alleen op afspraak open zijn omdat de installatiewerkzaamheden en stukadoorswerkzaamheden ook gedaan moeten worden.

HetSanitairfiliaal is een sanitairwinkel in Velsen-Noord, die zorgt voor een goede service en scherpe prijs / kwaliteit verhouding. Ook online zijn wij sterk vertegenwoordigd. Kijk naar ons assortiment en laat u verrassen. Staat uw keus er niet bij, laat het ons weten dan wij gaan voor u op zoek. Wij leveren tevens maatwerk (glazen)wanden, badmeubels en sauna's. Wij leveren douches, inloopdouche's (helder-melk of rookglas), douchecabines (deels- of geheel gesloten), stoomcabines, whirlpools, spa's, (buiten)sauna's, badkamermeubelen, verwarming radiatoren, infraroodpanelen en spiegels, spiegels met en zonder verwarming of backlight, toiletten (hangend of staand, normaal of verhoogd), kranen (alle soorten en maten)(verchroomd, gekleurd of RVS), wastafels (kunsstof of keramisch, opbouw of inbouw). Wij leveren design en de meest nieuwe kleuren zoals, mat-zwart, koper, mat-wit en veel meer. Kortom alles voor uw badkamer, toilet of verwarming.
Wij leveren vooral professionele kwaliteit voor echt scherpe prijzen. Dealer van de Duitse kwaliteitsmerken EAGO, AWT en Puris / Laguna. Eigen merk klasse meubelen en sanitair Q-class.
Tegels leveren wij via een gekwalificeerde tegelhandel. Verder leveren wij goederen van Nederlandse / Belgische en Duitse leveranciers. Kwaliteit gegarandeerd.
Ook levering voor de zakelijke markt. Vraag naar voorwaarden en prijzen.
Bijna alles is mogelijk.


Ook kunnen wij installatiewerkzaamheden (laten) verrichten en gehele badkamers / toiletten / verwarmingsinstallaties, warmtepompen, airco's en zonnepanelen plaatsen. Ook stucken ( zowel gips / cement als Beal ) is mogelijk. Vraag naar onze mogelijkheden. Deze werkzaamhden worden voornamelijk rondom de standplaats (ong. 25 km) verricht.

Foto's

Moderne Spa met zwaar frame en vele opties. Zelfs besturing via een web-pakket met uw telefoon

Sanitairfiliaal in het kort

Soorten sanitair

Baden
Badmeubels
Douches
Infraroodverwarming
Klein sanitair
Kranen
Radiatoren
Spa’s / buiten-whirlpool
Stoomcabines
Tegels
Toiletten
Wand- en vloertegels.

Showroom aanwezig

Ja

Artikelen

Gasverbruik minderen door infrarood panelen

De meeste hedendaagse huizen worden verwarmd door middel van een gasgestookte centrale verwarming. Zou het niet mooi zijn om uw (gas) maandlasten omlaag te brengen? Dat kan door het gebruik van (lange-golf)...

Zorg voor een goede gezondheid met uw eigen sauna

Geniet van uw eigen sauna en geef dagelijkse stress geen kans. Om gezond en fit te blijven moet je tijd en energie in je lichaam investeren. Onder gezondheid wordt een toestand van volledig lichamelijk...

Buitenwhirlpool / Spa

Een AWT buitenwhirlpool in uw eigen tuinHaal uw eigen spa met een whirlpool of zwemspa uit de nieuwe AWT buitenwhirlpool serie van een Duitse leverancier in de tuin en geniet in uw vrije tijd van het...

Ozon dood bacteriën, virussen en schimmels

Ozon wordt met een elektrische generator uit zuurstof gevormd. Als de generator zijn werk doet, meestal nadat de douche, stoomcabine of Spa is uitgezet, zal je een brommend geluid horen. Soms lijkt het...

Onze locatie

Sanitairfiliaal


Stuwadoorstraat 23 0013 en 0014 1951 AT Velsen-Noord
06 25630419 Klik om te bellen