Sanisale Hilversum


Nieuwe Havenweg 39 1216 BK Hilversum

Over Sanisale Hilversum

Sanisale is nieuw in Hilversum, en dat is goed nieuws voor particulieren, zzp’ers en zelfstandige installateurs. Want wie wat nieuws zoekt voor badkamer, douche of toilet kan niet om de specialisten van Sanisale heen.

Sanisale levert A-merken sanitair tegen bodemprijzen, maar zorgt er ook voor dat alles perfect wordt geïnstalleerd. Want Sanisale betekent: alles onder één dak, met één aanspreekpunt. In de ruime showroom staan meerdere badkamer- en doucheopstellingen die de verschillende mogelijkheden laten zien. ‘Bezoekers kunnen zich bij ons een beeld vormen van een complete badkamer. Uiteraard is een andere opstelling en/of tegelcombinatie altijd mogelijk, voor elk budget,’ zegt Robert Stenekes, die als eigenaar altijd zelf in de winkel staat.

Neem bij een bezoekje aan de showroom van Sanisale altijd de maten van de badkamer en/of tegelvloer mee. Zo kan er direct vrijblijvend een tekening gemaakt worden door het deskundige personeel. De adviseur van Sanisale komt dan met een voorstel op tafel dat rekening houdt met uw budget en alle speciale wensen. Belangrijk hierbij is de persoonlijke aandacht die van de aanschaf van een badkamer, tegelvloer of keuken een feest moet maken; bij Sanisale wordt iedereen namelijk van A tot Z geholpen.

Foto's

showroom sanisale

Sanisale Hilversum in het kort

Soorten sanitair

Baden
Badmeubels
Douches
Klein sanitair
Radiatoren
Stoomcabines
Toiletten

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Sanisale Hilversum


Nieuwe Havenweg 39 1216 BK Hilversum