MANO badkamerdesign


Kempstraat 22 5525 BD Duizel
0497-844960 Klik om te bellen

Over MANO badkamerdesign

Waarom Mano
Mano Badkamer- en sanitairspecialist begeleidt voor u het gehele (ver)bouwtraject van uw badkamer of toiletruimte. Van advies en ontwerp tot en met de aankoop, de plaatsing en de oplevering. Mano geeft aan dat de consument steeds vaker zelf wil gaan klussen of met hulp van derden. Ook hier speelt Mano op in om deze klanten bij te staan met advies, 3D ontwerp en een montageboek. Dankzij onze jarenlange ervaring kan Mano de klant soepel door het hele proces heen loodsen, verteld Marcel enthousiast. De klant mag rekenen op een terzake kundig advies, een eerlijke prijs en uitstekende service.

Werkwijze
Natuurlijk zijn wensen en ideeën over de inrichting van een badkamer heel persoonlijk. Ze hangen samen met de levensstijl van het gezin. Bij Mano badkamer- en sanitairspecialist weten we dat. Daarom begint onze dienstverlening altijd met een persoonlijk gesprek. Bij de klant thuis en op een tijdstip dat de klant schikt, dus ook ’s avonds of in het weekend. Voor iedereen is het een absolute aanvulling doordat Mano ook volledig op de hoogte is van innovaties en de laatste ontwikkelingen.

Sanitair en advies
U krijgt uitstekende producten met de volle garantie van de fabrikanten. Doordat wij merkonafhankelijk zijn kijken wij naar hetgeen het beste aansluit in uw situatie. Sanitair is gevoel en emotie. De badkamer wordt steeds belangrijker en is vaak een rust plek in ons vaak drukke bestaan. Laat u daarom goed adviseren alvorens u een keuze maakt. De badkamer zal de komende jaren mee dienen te gaan.

Foto's

Logo

Soorten sanitair

Baden
Badmeubels
Douches
Klein sanitair
Radiatoren
Stoomcabines
Toiletten

Onze locatie

MANO badkamerdesign


Kempstraat 22 5525 BD Duizel
0497-844960 Klik om te bellen