Keuken en badkamer specialist Bellis Montage


Berenkoog 118 1822 BZ Alkmaar
0650518394 Klik om te bellen

Over Keuken en badkamer specialist Bellis Montage

Keuken en Badkamer specialist.

Bellis Montage is gespecialiseerd in het monteren van keukens en badkamers in Noord Holland. En wij komen zelf uit Alkmaar. Wij verzorgen al ruim 11 jaar de installatie en montage van keukens en badkamers . Door deze ervaring kunnen wij vanaf het beginstadium met u meedenken en als laatste de puntjes op de i zetten.Wij werken vooraf met een gespecificeerde offerte, welke voor u op maat is gemaakt. Voor uw keuken en badkamer. Al uw wensen kunnen wij voor u uitvoeren, in elke vorm of maatvoering. Van een kraan tot een gehele cv-installatie, niets is voor ons te gek, en heeft u een klus of opdracht waarvan u denkt, daar heb ik Bellis Montage voor nodig, neem dan eens vrijblijvend contact op.

De aangeschafte keuken of badkamer wordt vakkundig en professioneel gemonteerd in samenspraak en overleg met u. Wij garanderen dat wij van uw keuken of badkamer een plaatje maken.

Door de tijd heen, hebben wij geleerd dat u als klant het liefste met één aanspreekpunt, te maken wilt hebben en daar staan wij voor.

Doordat wij zelf inkopen is het mogelijk dat wij ook uw keuken of badkamer compleet kunnen leveren. Dus bent u van plan om uw keuken,badkamer of toilet te renoveren of te vervangen dan bent u bij ons op het juiste adres.Keuken en badkamer specialist Bellis Montage in het kort

Soorten sanitair

Baden
Badmeubels
Douches
Klein sanitair
Radiatoren
Toiletten

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Keuken en badkamer specialist Bellis Montage


Berenkoog 118 1822 BZ Alkmaar
0650518394 Klik om te bellen