De Tegeltiek Badkamerdesign


Escamplaan 2015 2547 EH 's-Gravenhage
0704400100 Klik om te bellen

Over De Tegeltiek Badkamerdesign

Wij openen uw ogen voor de andere badkamer.

Wie op zoek is naar een mooie, gekke, leuke, moderne, gewone, romantische of luxe design badkamer moet gewoon binnenstappen bij De Tegeltiek Badkamerdesign.

Want zeker is dat u daar ongetwijfeld op hét idee komt om te komen tot de verwezenlijking van uw droom: Een nieuwe badkamer. In onze showroom van 1500 m2 groot, vindt u maar liefst 70 complete badkameropstellingen terug. Los van de talloze accessoires en sanitair, die een badkamer net dàt beetje extra geven.

Eigen badkamer-bouwteam

Wat is het probleem van veel mensen, die hun badkamer willen moderniseren of compleet vernieuwen?
Het probleem is om hun gedachten om te zetten in een idee. Het 6 man/vrouw sterke verkoopteam van De Tegeltiek reikt daarbij graag de helpende hand. Tijdens een eerste oriënterende gesprek worden wensen geïnventariseerd, die kunnen leiden tot een ontwerp. Past zo'n ontwerp in de beleving van hen, die opzoek zijn naar een nieuwe badkamer dan kan De Tegeltiek er voor zorgen dat hun eigen badkamerbouwteam dit ontwerp tot aan de eindfase volledig in eigen regie afwerkt. Kortom van ontwerp tot eindproduct in één hand.

De Tegeltiek, die inmiddels 35 jaar lang betrouwbaarheid en vakmanschap combineert, treft u in een unieke nieuwbouwlocatie pal naast de Gamma. U parkeert er probleemloos en dat zegt wat tegenwoordig.

Ook tijdens uw badkamerverbouwing

...kunt u blijven douchen!

Wanneer u bij De Tegeltiek gebruik maakt van Het Badkamer Totaalplan, kunt u tijdens de verbouwing gewoon douchen. Deze service van De Tegeltiek wordt mogelijk gemaakt door het plaatsen van een mobiele douchecabine.

De Tegeltiek Badkamerdesign in het kort

Soorten sanitair

Accessoires, wand-en-vloertegels.
Baden
Badmeubels
Douches
Klein sanitair
Radiatoren
Stoomcabines
Toiletten

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

De Tegeltiek Badkamerdesign


Escamplaan 2015 2547 EH 's-Gravenhage
0704400100 Klik om te bellen