Badpaleis


Molenkamp 34a 3732 EV De Bilt
0626324519 Klik om te bellen

Over Badpaleis

Alles voor uw badkamer bij badpaleis.nl
Wit u uw badkamer graag veranderen of bent u net verhuisd en moet daar een nieuwe badkamer inkomen? Dan kan badpaleis.nl u hier zeker mee helpen. U kan hier een erg groot assortiment vinden voor de badkamer en    voor iedereen zit er wel wat tussen. Zo kunt u de badkamer precies inrichten naar uw smaak. Maar waar moet u allemaal aan denken als u de badkamer gaat verbouwen en wat moet er dan allemaal komen?

Wat heb je nodig in de badkamer?
Wanneer u de badkamer gaat verbouwen zijn er veel dingen waar u aan moet denken en kunnen er natuurlijk geen dingen ontbreken in de badkamer. Maar welke dingen moet er nou écht in de badkamer?

Dat er een douche moet komen in u badkamer dat is eigenlijk al vanzelfsprekend, hierin zijn verschillende keuzes en deze kan u helemaal uitzoeken naar u eigen smaak.

Ook een wastafel kan niet ontbreken in de badkamer. Wanneer u een wastafel aan het uitkiezen bent, moet u er ook goed rekening mee houden of u graag een badkamermeubel wilt hebben. Hier kan u dan uiteindelijk de      wastafel opzetten. Wanneer de wastafel is uitgekozen samen met het badmeubel, moet er ook nog een kraan komen. En voor boven de wastafel aan de muur moet er natuurlijk een spiegel komen.

Wanneer u veel ruimte in de badkamer hebt, kunt u er ook nog voor kiezen om een bad te nemen. Hier zijn ook weer erg veel verschillende modellen van en ook hierbij zou u moeten kiezen wat u wilt.  

Bij badpaleis.nl kunt u alles vinden voor uw badkamer. U kan hier een complete badkamer kopen die helemaal bij uw smaak past. Bij badpaleis.nl heeft u ook nog eens 14 dagen bedenktijd. Het kan namelijk zo zijn dat de producten niet aan uw verwachtingen voldoen. Deze kunnen daarom binnen 14 dagen na levering weer retour gestuurd worden.

Ook kunt u de producten snel bij u thuis verwachten, want badpaleis.nl heeft maar een levertijd van 1-2 dagen. Dit komt omdat er veel producten op voorraad zijn en op deze manier kunnend de producten snel verzonden worden naar de klant. Zo kunt u snel uw badkamer verbouwen en hoeft u niet te wachten op uw producten.

Wanneer u boven de €200 euro heeft besteld bij badpaleis.nl dan wordt het ook nog eens gratis thuisbezorgd bij u. U hoeft zich dan niet meer druk te maken over de verzendkosten!

Badpaleis in het kort

Soorten sanitair

Baden
Badmeubels
Douches
Klein sanitair
Kranen
Radiatoren
Stoomcabines
Tegels
Toiletten

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Logo Badpaleis

Badpaleis

Badpaleis


Molenkamp 34a 3732 EV De Bilt
0626324519 Klik om te bellen