Zorg voor een goede gezondheid met uw eigen sauna

Geniet van uw eigen sauna en geef dagelijkse stress geen kans. Om gezond en fit te blijven moet je tijd en energie in je lichaam investeren. Onder gezondheid wordt een toestand van volledig lichamelijk en geestelijk welzijn verstaan. De sauna is een uitstekend middel om je lichaam die aandacht te geven die het verdient. Het gebruik van de sauna helpt bij het bestrijden en voorkomen infecties, spierspanning, griep, verkoudheid, winterdag, bronchitis, schimmels en vele andere ongemakken. Er zijn vele soorten en maten design sauna’s met Finse- of Duitse sauna-oven, met of zonder extra verstuivers. Sauna's in twee soorten hout, het lichte populier of het donkerder red-ceder. Al onze sauna’s zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijke computercontrol en instelbare klimaatregeling.

Het toppunt van ontspanning:

U kunt er voor kiezen uw privé sauna aan te sturen via een webmodule. Voor het EmoTec en EmoTouch controlepaneel bestaat een app waarmee u onderweg met uw telefoon de gehele sauna kunt instellen en aanzetten. Thuisgekomen kan u dan direct in de sauna stappen die al op temperatuur is. Als u dan ook nog eens de Soundmodule heeft aangeschaft, kan u direct luisteren naar ontspannen geluiden of muziek. Dit is het ultieme genieten.

Maatwerk:

U wilt een andere saunakachel? Een naar eigen idee uitgevoerde sauna? Of de afmetingen passen niet? (Bijna) Al uw persoonlijke wensen zijn realiseerbaar.

Op October 31, 2020