Installatietechniek Groen BV


Patrijsstraat 3/5 7731 ZL Ommen
0529452203 Klik om te bellen

Over Installatietechniek Groen BV

Mooie en betrouwbare oplossingen voor uw leefomgeving!

Elektra, loodgieterwerk, sanitair, verwarming/koeling en dak- en gootwerk werkzaamheden hebben één ding gemeen. Het moet degelijk en professioneel worden aangelegd en geplaatst. Betrouwbaar, volgens de laatste normen, maar ook afgestemd per situatie. Daarbij verliezen wij uw wensen niet uit het oog.


Comfort

Naast de basistoepassingen in iedere woning, bedrijfspand of grootschalig project zijn er tegenwoordig tal van geavanceerde technieken die een duurzame levensstijl nastreven of het leven gewoonweg meer comfort geven. Domotica-oplossingen als warmtepomp installatie’s, zonne-energie, centraal stofzuigen, klimaatbeheersing en alarm installaties bieden de woon- en werkomgeving optimaal gemak en veiligheid.


Maatwerkoplossingen

Voor een totaalpakket aan elektrische toepassingen in de woonomgeving en smaakvolle woonconcepten geeft Installatietechniek Groen persoonlijk advies. Er zijn altijd passende kwalitatief goede oplossingen. Ruim 25 jaar ervaring en vakkennis voor particuliere- en kleinzakelijke opdrachtgevers, woningbouw en zakelijke markt is daarvoor het bewijs.

Kom kijken!

Bezoek onze showroom en ontdek de talloze mogelijkheden. Wilt u een tijdloze badkamer of gaat u voor een moderne of luxe uitstraling? Installatietechniek Groen doet de complete installatie.Het werkgebied van Installatietechniek Groen is regionaal. Voor een vrijblijvende offerte komen wij graag bij u thuis om ter plekke uw situatie te bekijken.

Foto's

Installatietechniek Groen BV in het kort

Soorten sanitair

Baden
Badmeubels
Douches
Duurzame oplossingen (zonnepanelen / warmtepompen / LED verlichting / zonne-energie )
Klein sanitair
Radiatoren
Stoomcabines
Toiletten

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Installatietechniek Groen BV


Patrijsstraat 3/5 7731 ZL Ommen
0529452203 Klik om te bellen